| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já chci taky dneska něco dělat na zahradě.
Ale hlavně jsem se celý ráno zabejvala aitrackem dcery:-)Má 5 m a ona ho nechtěl a venku, složitě jsem doteď vymýšlela, kam ho dát dovnitř,aby ho co nejvíc využila. a zároveń co nejmíň překážel. A pak by z toho mohli natočit Pa a Mat večerníček~:-D
Nejdřív jsem ho v noční košili myla, drhla, po obou stranách, neudržela jsem ho na boku, tak jsem skončila pod ním...Pak jsem vymýšlela, jak ho dostat dovnitř , nakonec to šlo dveřma v obýváku, ale táhla jsem to po pár křovíčkách,který jsem polámala. A přes skleněný stůl v obýváku jsem ho položil před televizi, načež jsem uznala, že to nebude asi ideální. Tak jsem vyklidila pracovnu, kterou obývám hlavně já, zbuzerovala neochotný zbytek rodiny, aby posunuli těžký běhací pás ke dveřím a chtěla tam nacpat ten airtrack. Jenže tam nešlo s ním projít. Takže nakonec opravdu vyfouknout, zapasovat a znovu nafouknout.) Ale už leží, moje knížky a papíry všude ekolem, tak jsem si dala kafe a budu pokračovat:-)
Sobotě zdar!!:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.