Radu nemám, mě naopak optička varovala že si na multifokální brýle budu muset postupně zvykat, ale já v nich nadšeně odešla a od té doby je sundávám jen na noc. Ale já už byla ve fázi kdy jsem střídala brýle na dálku a na blízko. Původně jsem měla někdy před čtyřicítkou dostala jen ty na dálku + korekci astigmatismu, takže jsem je používala pořád. Pak přišlo období střídání, to mě dost nebavilo, navíc jsem se často v práci zvedla od stolu s brýlemi na blízko a že se přes ně pokouším ostřit na dálku mi došlo až v půlce cesty někam. Multifokály byly vysvobození, byla jsem nadšená že nemusím v obchodě lovit druhé brýle když si chci přečíst složení výrobku a tak. Ale právě i ta optička říkala že ne každý je snáší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.