tinko, já teda taky nesportuju, pokud se mezi sport nepočítá zdvihání šálku kávy k ústům
ale na čočky jsem se nechala zlákat už na škole (ještě staré, co se vyvařovaly a nesmělo se v nich usnout) a ten komfort je pro mne neskutečný (a to nemluvím o takových věcech jako je déšť, mlžení a podobné chuťovky)... kvůli penězům jsem pak nějakou dobu nosila brýle, obvykle nějaké tenké kovové rámečky nebo pak i bez obrouček (ty poslední mi rozsedlo dítko, zrovna ve chvíli, kdy jsem je měla na očích - má oblíbená historka
) no a pak už jsem objevila kontinuální čočky a zamilovala si je... zánět jsem za ty roky měla celkem 2x... po většinu času vůbec nevím, že nějaké čočky mám, uvědomím si je až když jim začne docházet životnost a vím, že je čas na výměnu... je fakt, že poslední roky se mi lehounce zhoršilo viděná na blízko, vím, že bez čoček vidím na blízko výrazně lépe... ale už vím, že se i ty čočky dělají bifokální, tak až ten čas přijde, doufám, že si s bifokálními čočkami budu rozumět stejně skvěle jako do teď