Z těch dětských knih byla Gabra a Málinka asi nejlepší. Je zajímavé, že se líbila po 2.sv. válce otci, za 30 let mně a mým dětem v devadesátkách a když jsem ji četla v novém tisíciletí nejmladšímu, už nám nepřipadala tak zábavná. V mládí jsem milovala ještě Princ a Skřivánek od Stýblové a její Skalpel prosím, pak Janu Eyrovou a teď se mi moc líbil Šikmý kostel a Jsou světla, která nevidíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.