Zeptat se kolegy na to, co dělal o víkendu, mi přijde úplně normální a ve všech zaměstnáních jsme se o tom bavili úplně běžně. Stejně tak mi přijde úplně v pohodě, když se s kolegy pobavím o tom, že jsem se přestěhovala a jak to tam vypadá. Nebo co nového jsme si pořídili na chalupu. Kdybych tedy viděla, že se kolega bavit nechce, a toho bych si za 8 let všimla, nebavila bych se s ním. Bavíš se tedy v práci jen o práci?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.