| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marketo, mam kolegy, se kt se bavim o novem dome i o tom,co jsem delala o vikendu
nakonec, par z nich se stalo prateli

ale s touhle zenskou ne, asi to nechape kdo to nezazil

ale kdyz jsem se prestehovala driv, tak u me najednou zazvonila a pak mi vpodstate nezvane vlezla do bytu
stejne tak zkousela volat k nam na pevnou linku aby zjistila , jestli jsem skutecne s ditetem doma, kdyz mi volali, ze ho mam vyzvednout ze skoly, ze mu je zle...
nasledne na firmenim vecirku komentovala nevhodne nemocnost meho ditete a sebeprezentovala se jako supermatka,ptz jeji deti nemarodi apod.
takze pred tou uz fakt nic rict nechces

a taky se objevila "nahodou" na akcich,kam jsem rekla,ze o vikendu pujdu, pote se me vyptavala na lidi se kt jsem tam byla
a vrcholem bylo,kdyz se dovedela ,ze jsem se rozesla s ex, snazila se s nim pratelit a ten clovek me stalkoval,slo to pres policii a ona mu donasela

proste i takovi lide jsou,jak rikam,kdo kdy nezazil tenhle typ zensky jako ja a zakladatelka,ten si to nedokaze predstavit - nakonec to je na tom asi tonejhorsi,ze jsou to takove hlasky,ktere kdyz takhle nekde budes vypravet,tak ti vetsina lidi rekne -no a ? taky se tak bavim, jezis co delas..

u nas je teda stesti,ze to tak vidime vsichni kolegove,bohuzel ne vedeni,takze nenni paka jak se ji zbavit
a uplne vyclenit z kolektivu taky nelze, to by byl mobbing..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.