Vitr, mazu se jen u more nebo na horach kremem na opalovani, jinak nic
zamlada jsem se mazala a zkousela ruzne kremy a pak jsem mela obdobi, kdy jsem porad pracovala a nemela ani cas se namazat, po praci jsem padla do postele (jen umyla oblicej) a rano brzo vstavala, osprchovala se a sla do prace a taky se nic nestalo, naopak jsem nemela pocit zaplacnute pleti nebo mastne pleti apod....tak od te doby se vubec nemazu...jednou za cas vydrhnu plet jemnym kartackem na oblicej z dm-ka
moje teta si cely zivot myla oblicej detskym mydlem a jinak nic, mela krasnou plet do 75 let, nez zemrela
proste jsem odbourala dalsi podle mne zbytecnost
moje kamaradka si cely zivot kupuje drahe kremy a peclive se maze a je sama vraska
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.