Kat, tak nemusíš vařit každý den jen z akčních věcí, koupených ten den, přece. Prostě průběžně udržuješ doma nějaké zásoby všeho, co máte rádi, nebo co jíte. Jednou koupíš víc toho, příště zas něco jiného... Jako jasně, třeba u zeleniny se tomu člověk musí přizpůsobit, takže když uvidím, že mají v akci květák, tak bude květák, příště budou mít třeba kapustičky a vepřové maso, tak bude tohle...podle toho, co jíte. Však u nás syn taky spoustu věcí nejí, i když poslední dobou se to lepší, ale pořád zdaleka asi ještě dlouho nebude jíst skoro všechno
.
Teď třeba peču šlehačkovou bábovku. Šlehačku máme doma trvale, vždycky, když je někde v akci, tak dokupujeme. Mouku kupujeme taky vždycky v akci, několik kilo od každé. Cukr to samé, i kakao a vejce.
K večeři budou bramborové noky se smetanovo-sýrovo-špenátovou omáčkou. Špenát jsem kupovala asi před měsícem v akci, takže byl v mrazáku, sýr průběžně dokupujeme taky v akcích. Smetana totéž, bramborové noky kupujeme hotové, taky je mám už víc než týden doma, měli je v akci, tak jsem je vzala, že je výhledově někdy uděláme, syn je má rád...