Kdybych se rozhodovala já, rozhodně bych si vybrala Kanadu. Vloni chtěla moje dcera na rok do světa a já ji nechtěla pustit, přišla mi malá. Místo toho jsme se stali hostitelskou rodinou my a dlouhodobě jsme u nás měli jednoho studenta. Už nikdy více. To by bylo na dlouho. Ale hlavně. Když jsem viděla, jakým způsobem probíhalo vůbec to jejich "pečlivé vybírání rodin", tak i moje dcera naznala, že by se vlastně bála. Takže domácí dohoda je, až bude na VŠ, pojede na Erasmus klidně několikrát . A budu ráda, když si to užije. Ale na SŠ ji nepustím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.