Já teda do restaurace taky chodím jen na nějaké speciality, které bych si doma normálně neuvařila nebo ne tak dobře, protože je s tím moc crcání. Většinou si v restauraci dávám nějaké speciální - maso. V restauraci mi jídla připadají předražená a je toho málo. Běžná jídla si v restauraci nedávám.
Ale třeba takové Brazileiro, kde vás neustále zásobují všelijakým masem, do toho si srknete ústřici a dáte lísetk salátu, to mě třeba hodně ba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.