Ovesné karbanátky podle kuchařky mojí babičky - vločky se povaří ve vodě 5 minut, poměr je na 150 g vloček půl litru vody, ale chce to spíš dvojnásobnou dávku, když už se s tím člověk patlá, nechá se to skoro vychladnout, voda se vsákne a pak už se s tím pracuje jako s mletým masem na klasické karbanátky - přidá se vejce, koření, česnek, strouhanka. A dobré je do toho zamíchat i na cibulce rozpuštěné droždí, ochutí to ty vločky a líp se s tím pak i pracuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.