Co jsem tak vysledovala tak jít na PN nevadí snad jen někde ve velké fabrice nebo velkém obchodu třeba Globus nebo Kaufland. Jinak se všichni většinou zastupují S brigádníky to je čím dál tím horší a horší. U nás se musí zkusit sehnat zástup právě ve formě těch brigádníků protože ať si někdo zkusí 13 dní vsatvat v 6 ráno a být večer ve 21.30 doma a do toho mít děti samozřejmě straší 10 let domácnost atd vše stojí. A že to bývá v dost pobočkách běžná praxe. Odjezd na dovolenou to samé musí být zástup. Jinak jo i já se hlásím k těm nepoučeným co chodí do práce a PN si neberou. Teď řeším neskutečné bolesti kloubů no dva ibalginy nebo nimesil nedá se nic dělat. Musím vydržet do ledna. To je jediný měsíc kdy vedení neřeší když někdo úplně,, umře,, a musí se zavřít. Občas mám pocit, že to je přímý důsledek šetření, protože každý pracovník navíc jsou obří výdaje a tím pádem kde dřív byly 3 lidé tak teď to samé musí zvládnout jeden člověk. A když někdo onemocní tak ten zbytek musí zvládnout práci třeba i za pět lidí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.