My jsme byli v Německu a draho tam bylo strašlivě.Hlavně proti době před covidem.Kdo říká,že je tam levno,tak asi obchází hrabáky typu vše za euro a to můžu tady do Pepca. Já jsem si ráda kupovala svetříky v Kaufhofu,bývaly třeba za 25 euro a najdnou 50-70 euro. Nebo se mi líbily předvánoční slevy v C a A,no tak to už ani náhodou.Takže jsme nakoupili velmi střídmě,samozřejmě větší nákup v potravinách,různé pamlsky,co doma nevidíme,ale levné to nebylo. A to mohu porovnat s předchozími lety,jelikož předvánoční Německo je náš dlouholetý rituál
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.