Delam, bud z kvasku, z bigy, nebo jineho prefermentu, proste z minima drozdi (1-5g). Vychazi to pekne, podle toho, jak moc je zima, ji nekdy davam kynout do kynarny s 21 stupni, pres noc dum netopime a v kuchyni je ta teplota vetsinou dost pod 20 stupnu. Nedelala bych to tak z vetsiho mnozstvi drozdi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.