To nepopírám, ale já all-inclusiv nepotřebuju. Na řadě dovolených cestujeme od hotelu k hotelu, chodíme po památkách a v hotelu jen přespíme, někde třeba jen jednu noc. Takovou dovolenou jsem myslela. Pak určitě nepotřebuju all-inclusive. Na takové dovolené nabízejí cestovky taky hotely spíš střední kategorie. A jelikož celkem pochopitelně platíš průvodce, což je přece jen něco jiného než delegát, kterého ani neusíš celou dovolenou vidět, s cestovkou to opravdu může vyjít dráž. Jednoduše pohodlná pobytová dovolená v luxusnějším hotelu je nejspíš s cestovkou opravdu levnější. Poznávací dovolená, jakou si představuju já, dražší než s cestovkou není. A u tohodle typu dovolené je pro mě důležitá nezávislost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.