Přidat odpověď
Já úplně miluju interakci s cizími, neznámými lidmi. To jsou krásné lidské příběhy. Mám lidi ráda, ráda je pozoruju, ráda se na ně dívám, ráda navazuji letmé kontakty, které jsou o to víc intenzivní. Takže klidně jedu s cestovkou busem na pláž plnou slunečníků a lehátek. Baví mě příběhy, které tam zažiju - beru je jako film. Mám pozorovací talent a všímám si spousty věcí, takže toho na světě pořád vidím strašně moc.
Ale lidi, který znám a s kterýma mám vztahy, mě otravujou až vyčerpávaji. S těma nechci nic mít, maximálně tak popovídat u kafe. Jedinej s kým mě baví výletovat a dovolenkovat je můj muž. Sice musím všechno naplánovat a zorganizovat, jsem vůdčí typ,ale mému muži to nevadí. Naopak ho baví, co vymyslím, máme stejné zájmy, záliby a hodnoty. Takže si všechno užijeme na max. Mě baví i to plánování.
Občas dostanu nějaké pnutí a někoho někam vezmu. A pak se z toho vzpamatovávám a hořce lituju. Kolektivní akce nesnáším. Ale ráda se dívám na kolektivy, které si to užívaji v kolektivu.
Předchozí