Pěkná diskuse
Z věcné části multifokální brýlový park (běžné, kancelářské a sluneční), z legrace říkám, že někteří co tři roky obnovují auta, já brýle a vyjde to málem na stejno.
Koupací sud s vířivkou na zahradu.
Velkorysou rekonstrukci domu.
každoročně hromadu peněz do okrasné zahrady, truhlíků.
Do umění - ale to beru jako ukládání peněz a s obrazem na zdi jsem spokojenější než s vkladní knížkou pod polštářem
.
Z nehmotné oblasti asi omezení těch hmotných proto, abych mohla mnohem méně pracovat a hlavně dělat jen to, co mne baví (ale nikdy z toho nevytřískám takové peníze, jako kdybych dělala naplno to, co jsem vystudovala nebo se během života byla nucená naučit). Investice do vlastní neziskovky, to byly vždycky peníze, kterých jsem nelitovala i když znamenaly že je nebudu mít třeba na luxusní dovolenou. Ubytování a péče o AFS studenty, čímž jsme získaly tři další děti po světě.
Zmíněné pořízení rodiny neřeším, bez toho bych to nebyla já, to si neumím představit, naopak v průběhu života jsme tu a tam na kratší či delší čas "adoptovali" tu děti, tu babičku - můj muž mající rád svůj klid to v tomhle ohledu se mnou nemá lehké
.