| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Po velmi náročném roce a půl jsem přibrala zpět 6 kg z 8, co jsem předloni zhubla. Takže jsem nastolila změny, tentokrát nemám zatím nervy a náladu na vážení a kalorické tabulky, ale dost si pamatuju. Do práce jsem si přinesla brokolici a půl kila rajčat, k tomu mám sýr, šunku a pod. s knackebrotem. Školní oběd si dávám s o trochu méně přílohou a doma salát s krůtím masem a pod. Dnes jsem měla na snídani jáhlovou kaši s ovocem a jdu na větší procházku (tak 8 km). K obědu bude zeleninovofazolová polévka a opět krůta (kilo bylo v akci za 130,-, tak toho využívám). Tak 4x týdně si dám kafe, k tomu 3 malé kousky vánočního cukroví.
Výsledek za týden skoro -3 kg. A jedeme dál! V červnu máme ročníkové padesátiny, hodlám zhubnout aspoň 10 kg.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.