Přidat odpověď
Speciálně u fb messengeru a chatu se mi stává, že vidím zprávu, v tu chvíli nevím, a pak se mi propadne za hromadu jiných do zapomnění. V mailu to dělám tak, že si takové zprávy označuji jako nepřečtené.
Navíc tedy dohledat konkrétní údaje v živějším chatu je o život, mám mnohem raději, když pozvání a info o akcích chodí do mailu.
Osobně mám navíc pocit "překomunikovanosti"; proto většinou neodpovídám na hromadný mail, ale jen organizátorovi; samotnou mě otravuje mít mail zavalený skupinovými zpravami, které navíc docela často najíždějí do upresnujicich debat třeba dvou lidí ze skupiny (a vyzvedneš mě tam? V kolik? A stavíme se do Lidlu pro...?).
Usilovně se braním WhatsAppu, pokud vím, nelze zabránit, aby se muj kontakt zobrazil automaticky těm, co mají muj telefon... Tech kanálu je na mě moc - telefon soukromý / služební, mail soukromý / služební, fb Messenger, fb chaty, smsky, trello... A všechno se mi motá do sebe, pracuju pro farnost, lidi mi náhodně posílají pracovní věci na soukromé kanály a naopak... Někdy se mi chce tlouct hlavou do zdi :)
Předchozí