nesnáším ta kopírovaná přáníčka a motivační citáty z netu... dráždí mě jejich nablblost, dramatická hudba, sladkobolné obrázky a mizerná gramatika... je to jeden z důvodů, proč mám třeba vypnuté upozornění na skupinový chat s bývalými spolužáky...
ale mám ráda, když mi občas někdo pošle rodinnou fotku (kamarádky), nebo vtipnou momentku, když sestra pošle fotku dortu, co pekla, nebo buchet... sama dělávám reportáže z dovolených (poznávačky), kdy každý večer pošlu do rodinného chatu 2-3 fotky toho nejzajímavějšího, co jsme viděli a stručný popis dne... a mám ráda, když to dělají i ostatní - je hezké vidět kde byli, že jsou ok... na nějaké prohlížení fotek z dovolených stejně pak nebývá prostor a čas, tohle je akorát a ještě pěkně dávkované
a sem tam pošlu do rodinného chatu třeba fotku něčeho zajímavého, třeba když byl táta se sestrou na dovolené u moře a tady tak hodně nasněžilo, posílala jsem jim fotku zasněženého altánu a zahrady v práci... to jsem dělávala už za časů mms (táta pak vzpomínal, jak v thajsku ukazovali thajcům zamrzlou a zasněženou prahu
)