Přidat odpověď
Zrovna čokolády Jordis by pro mě byly velmi milým dárkem. Asi si o ně někomu řeknu. Už jsem se jimi obdarovala dvakrát a zrovna ta s kozím mlékem je vynikající. Všechny byly vynikající, i bílá, kterou nemám moc v oblibě. Navíc maji krásný obaly.
Když někdo umí dělat čokolády z kvalitních surovin, tak je to parádní dárek.
Já čokoládu miluju, ale stejně jako u všech ostatních potravin a pochutin mám problém v tom, že když ochutnám kvalitní, ty obyčejné mi už nechutnaji. Mně chutná i 99% čokoláda, i kvalitní mléčná, i bílá může být zajímavě chutná. Objednala jsem si ochutnávkový balíček třeba M.Cluizel, tam jsou nuance dle plantáží a oblastí. Mám docela vyvinuté chuťové buňky a cítím jemné odlišnosti. Čokoláda s chilli nebo se solí je taky výborná. I čokozmrzlina.
No a v mládí jsem jedla třeba chléb s máslem posypaný grankem. Nebo s povidlama, džemem - to jím i teď.
Červy už jsem jedla taky, opečené nebo sušené s příchutí - v pohodě, je to dobrý. Ale nejlepší jsou stejně ústřice, těch bych se usrkala.
A už se těším do prodejny Lindt, až si navybírám všechny možné pralinky - s mátou, pomerančem, vysokoprocentní i mléčné.
Předchozí