Nejvíc se mi líbily pláže v Lebe a kolem Leby. Dlouhé písečné pláže, můžeš jít třeba 10 km podél pláže a stale málo lidí.
Soboty mají nejdelší molo v Evropě, v Gdansku vede skoro až pláž tramvaj. Obě jsou to ale velká města a pláže tomu odpovídají.
Vlny byly občas všude, ale nikdy ne tak, ze by byly každý den. Každopádně já se na ně hlavně dívala a procházela se po nich, na mě je Balt studený. Ráda bych se tam ale jeste někdy podívala.
Letos se budu koupat na Krétě a u Neapole. Nejteplejší moře, kde jsem byla, je jednoznačně na turecké riviéře.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.