Přidat odpověď
Mně přijde směšné, když někdo argumentuje tím, že ušetří tři minuty. Fakt máte tolik povinností, že svůj den využíváte do poslední minuty? Já klidně počkám ve frontě u pokladny, stejně přede mnou bývají nanejvýš dva tři lidi, někdy ani to ne, a necham Di všechno namarkovat od profesionální prodavačky, která v tom má praxi a jde jí to od ruky. A nevadí mi, že musím dát zboží na pás a pak do tašky. Stejně u samoobslužných pokladen to taky beru z vozíku, namarkuju a dám do tašky. A ještě mi trvá, než najdu kód, než se mi to podaří načíst, nemluvě o tom načíst pečivo, načíst a zvážit zeleninu a ovoce. Jsem daleko pomalejší, než prodavačka. Ale mně nejde o čas, mně jde o to, že to neumím a prodavačka ano. Když mám pět věcí, které stačí jen odpípnout, fajn, ale týdenní nákup je pro mě jednodušší odbavit na pokladně s obsluhou. Do obchodů, kde se používá skener, nechodím, ale není na to potřeba nějaká aplikace v mobilu? Nebo stačí vzít skener, naklikat si tam zboží a pak u pokladny jednoduše odpípnout a zaplatit?
Předchozí