Vitr, taky jsem si to kdysi psala do slovnicku, ale pak kdyz jsem zacala sama dobrovolne sjizdet CNN a vypisovala z ni slovicka (z tech titulku, co bezi dole porad dokola o nejdulezitejsich udalostech), tak jsem s tim prestala a uplne jsem zapomnela, jak se to ta vyslovnost zapisuje
nedavno jsem si k nejakym slovickum hledala vyslovnost a narazila jsem na ruzne typy zapisu, takze asi neni jeden jediny spravny...a nakonec se to slovicko da najit i v audioverzi a nejaky rodily mluvci ho tam rekne
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.