Mám v životopise uvedené i dobrovolnictví z důvodu, že tam mám hodně skills mimo obor.
Pod kolonkou "pracovní zkušenosti" mám i "dobrovolnické zkušenosti" a vypsané v podstatě stejně jako práce:
2008-dosud člen * jméno organizace *
2011-2022 sportovní trenér - organizace cvičení pro děti a dospělé, orientace v trendech cvičení a výživy, zkušenosti s dětmi se zdravotním znevýhodněním
2011-2020 vedoucí letních táborů - organizace týmu dobrovolníků, vedení účetnictví, kompletní příprava programu a stravování, zdravotnický kurz ČČK
2015-dosud archivář - příprava výstav a přednášek pro veřejnost, psaní článků do regionálních novin
2019-dosud člen správního výboru - orientace v legislativě ohledně pracovněprávních vztahů, volnočasové pedagogiky, provozu památkové budovy
je to všestranné, od každého trochu a ukazuje to, že nad věcmi uvažuju komplexně a dělám je od A do Z(např. tábor = vymyslet program, péče o děti 24/7, vedení skupiny vedoucích, plánování rozpočtu, vaření pro děti s alergiemi, time-management)
Kdybych uvedla jen dosavadní práci v obchodě a skladníka v knihovně, tak to neřekne vlastně nic. Přitom třeba teď na univerzitě organizujeme konferenci a profesorka zírala, jak jsem pokrčila rameny že to nic není a udělala za půl odpoledne kompletní to-do list, program a napsala asi patnáct mailů na jídlo, ubytování... což jim v minulých letech trvalo několik schůzek