Máme. Teď už používáme zřídka. Ale není špatné. Maso je pěkně šťavnaté. Před vařením je potřeba hrnec i s poklicí nechat ponořené ve vodě (asi půl hodiny nebo méně?), aby nasálo vodu. Ta se pak při pečení odpařuje. Pekli jsme třeba kuře. Nesmí se používat jar a jiné mycí prostředky, aby se právě nedostalo do pórů hrnce. Určitě na webu budou recepty pro římský hrnec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.