vlad, dotyčný čtrnáctiletý kluk má ještě otce a šestnáctiletého bratra... nevím, proč by nemohl občas přežít víkend bez maminky... zvlášť když se mu maminka přes týden zjevně věnuje. A existují mobily a internety a doručování jídel (pokud si teda mladí nezvládnou ani ohřát párek) a jánevímco všechno... já jsem v tomhle věku CHTĚLA být doma sama (odmítala jsem jezdit s rodinou na chalupu), moje děti taky... ale možná jsme rodina Herodesů, no...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.