Nemám ráda ptáčky, miluju ptáčkovou omáčku
takže ze zásady vyvržené...
Nemám ráda žádné závitky, nevadí mi ještě pokud je tam jen slanina, uzenina, nevadí mi sýr, maximálně ještě tak neco malinko zeleninového (pár kuliček hrášku, list špenátu...) Ale hlavně nic, co pustí vodu a maso se tím pádem uvnitř dusí... A vejce jedině omeletu nebo míchaná, jak se zabalí a udusí vařené vejce, je to nejedlé...
O kyselé okurce ani nemluvím .. brrr...
Takže doma prostě upeču maso a uzené na hořčici a do hotové omáčky nakrájím to uzené, vařené vejce a okurku a provařím... Hovězí maso pak máme zvlášť jindy s bramborem a zeleninou
A táta, když dělá ptáčky, nechává mi buď jeden plátek masa nebo mi zabalí jen slaninu (a někdy kousek klobásy)