Přidat odpověď
…zastříhám ušima nad nějakým názorem (u Ropuchy, u Vážného), optám se, jak to myslí (jistě ne zle) - moje tolerance je naopak vysoká, protože je mám ráda....a věřím, že když se o tom pobavíme, nejspíš se alespoň částečně shodneme a kde ne, tam je respekt”
Ano.
A za sebe dodávám. Vnímám ty lidi plasticky, jak se projevují celou dobu co se známe, jaké mají hodnoty, a teď, po přečtení inkriminované diskuze ještě dodávám toto.
Ropucha podle mého vnímání : chrání si soukromí, tudíž nevím v čem pracuje, do čeho má přímý vhled, netuším, co se ji může týkat osobně, co s kým kde mohla zažít na vlastní kůži, jaký mediální lynčuj se ji mohl dotknout.
Píše tam, že je to citlivé, nechce to rozebírat, pak ji to možná nedá, nakonec , možná ve třeba ve spěchu zareaguje, ze nějakým způsobem vnímá medializaci těchto případů.. nevime, co sama nebo její blízcí zažili, může mít k tomu osobní důvody, zvýšenou citlivost na nespravedlnost, která někdy probíhá, i vinou medializace.. Dále píše, váží si Kambaly a podobných iniciativ, že trestné činy mají byt samozřejmě potrestány. Když čtu všechny její komentáře v nějakém kontextu a s tím, jak Zabku “ znám” , nemám potřebu žádných odsudku. Naopak je to pro mě jen potvrzením momentální názorové a pro mě i lidské “plochosti”, kterou tu v poslední době víc a víc cítím. Nic osobního proti nikomu a není to urážka, jen mi teď nenapadá jiné vyjádření.
Předchozí