To máš docela pestrý program.
Já dnes měla home office, stihla jsem vyprat a vyžehlit jedno prádlo, protože mládežník mi ráno oznámil, že potřebuje večer oblek a oblekovou košili. Obě dvě, co má, byly v koši.
Odpoledne jsem byla dvě hodiny na zahradě, v podstatě jsem se nezastavila, ale nic za mnou není vidět. Tady hrábnout, tady něco uklidit, tady odstranit mech, tady vytáhnout past s krtkem. Ale bylo tam hezky.
Teď se dívám na německý film "Ich bin dann mal weg", který mi doporučil někdo odtud ohledně cesty do Santiaga a hraju si synovýma kočkama, které tu máme na hlídání.
Zítra jdu pomáhat na vepřové hody. Chlapi od manžela z práce koupili prase a budou dělat výrobky. Bude to na celý den. Vzhledem k tomu, že se v rodině zabíjí dvakrát ročně, už nějaké zkušenosti mám a přinejmenším umím dobře špejlovat jitrnice
Večer jdu na ples do šatny a k tombole. Domluvila jsem jako půlnoční překvapení tanečnice o tyči, tak doufám, že se lidem budou líbit
V neděli budu dohánět všechny resty v domácnosti, hodně vařit, péct, a možná vyrazím někam na procházku.