TaJ do rodinných receptů se nám usadil zapečený květák - trochu povařit (ne moc), nasekat, přidat nastrouhaný sýr, šlehačku, sůl, pepř, muškátový oříšek (někdo nemusí) a případně něco zeleného nebo uzené, ale to už jsou variace. Zapéct do zlatova (cca 15-20 min), podávat s bramborami.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.