Anadar,
kdysi, když jsem ještě byla lepá děva jsem děsivě trpěla na kvasinky v oblasti, kde je prostě nechceš. Jediné co mi pomohlo byla velmi přísná tří měsíční dieta. Absolutně bez cukru. Tam jsem poznala, že jsem fakt závislá, první měsíc byl fakt peklo.
S kandidou jsem zatočila.
Po třech těhotenstvích jsem shazovala téměř 20kg. Shodila jsem je sportem a neustálým pohybem s dětmi. ...ale to jsem byla na mateřské. Pak se mi dařilo to cca 10 let držet. Dneska je mi lehce přes 40 a zjistila jsem, že poslední tři roky je prostě problém udržet váhu. Dokážu shodit, ale už bych se nesměla celoživotně najíst.
Vím, že musím ve své hlavě něco změnit a změnit svůj jídelníček. Prostě nemohu jíst to co jsem byla do teď zvyklá. A to bych řekla, že třeba letos mám daleko více pohybu než předešlé roky. 4 dny v pracovním týdnu chodí děti domů kolem 19:30 a ráno když je vezu na ranní tréninky, tak buď jdu sportovat (plavat, běhat) a nebo dorazím do práce v 6 a mohu tak kolem druhé už vypálit do bazénu nebo oběhnout les a ještě u toho stihnu s prstem v nose nakoupit a uvařit. ....ale nesmím jíst
.
Teď jsem v únoru měla hodně práce, protože přecházím na nové pracoviště, musím předat svou práci. Naběhala jsem půlku a vůbec jsem se málo dostala za světla někam jinam než do kanceláře. A lup, mám hned nahoře 4 kg. ...teda doufám, že min. 2 se zbavím až odmenstruuji, to jsem vždycky před taková naducaná a těžká, ale 2 tam jsou prostě navíc.