jé, řízek s kaší jsme měli dneska v práci k obědu :)
Na víkend nic neplánuju, muž a starší potomek jsou nemocní. Takže jsem si užila aspoň to, že jsem z práce jela místo autobusem vlakem, z čehož mám vždycky prázdninový pocit :)
Odpoledne jsem na zahrádce chystala venkovní zeleninové záhonky, chtěla bych vysít mangold, hrášek a čtyřboč, je tak jarně, že už je fenologický duben, tak vyseju i dubnové :)
K večeři jsem udělala přírodní řízky z přeštíka a bavorský bramborový salát. Na zítřek plánuju salát s grilovaným sýrem a na neděli kachní stehna s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
No a jinak uvidím, jestli třeba něco podniknu aspoň s mladším, nebo sama. Pokud se to nesejde, tak nevadí, stejně potřebuju chystat seminář o ověřování validity informací, což je téma, které jsem nikdy takhle uceleně ještě nepřednášela, tak mi dává zabrat vymyslet to tak, aby to bylo poutavé celou dobu a účastníci mi neodpadli :D
No a zahrádka to jistí vždycky, kdykoli mám pocit, že nemám co dělat, tak stačí kouknout na tu lezoucí bršlici v pivoňkách, mrchu jednu...!