Já se probudila kolem osmé a ještě jsem si chvíli v posteli četla - to miluju. včera jsem byla s dcerou v divadle, dneska budu pracovat doma, chci odpoledne vyrazit na zahradu a zítra navečer jedu zase s druhou dcerou do divadla. Potřebuju si vyčistit hlavu, v práci vládne dost nepříjemná atmosféra a je to ubíjející.
termixi, měla by sis zajít k doktorovi, tohle není normální a už vůbec ne zdravé. Se spánkem mám problémy od covidu. Ale to, co popisuješ ty, je úplně jiný level...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.