Mám jíst ryby 2x týdně. Tak jednou jsou to ryby v konzervě nebo matjesy z lahůdek a podobně. A chci zase vařit ryby celé rodině. Co kupujete za ryby? Pro kapra, amura nebo tolstolobika zajde muž do Rybeny a vykuchá je a naporcuje. Nemá s tím problém. A co za další ryby kupujete, aby jeden takový oběd týdně pro 4 žravé dospělé lidi nezruinoval rozpočet. Tak mražený hejk taky jde. Nebo kupujete třeba někde větší množství mražených ryb. Jaké? Kde? Nepoužíváte někdo ocasní části z lososa na vaření? A co se z něj dá vařit a jaké to je? Díky za všechny rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.