Těžko říct, která byla nej. Všechny s dětmi a manželem. Milujeme dlouhé cesty autem, kdy cesta je cíl. Jen tedy dojedeme někam, tak se trochu s nadsázkou otočíme a jinou cestou jedeme zpět. Máme takto za sebou třítýdenní cesty po Řecku, Skandinávii, Provensálsku, Normandii, byli jsme autem v severním Španělsku, v Andoře ... nemůžu se dočkat naší letošní daleké cesty a pomalu chystám itinerář. Miluju všechny krátké výlety. Miluju jet kamkoliv. Je to moje jediná a největší zábava. Teda baví mě toho víc, ale cestování vede. A letošek mám cestovatelsky docela nabitý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.