Mám dvě děti na druhém stupni základní školy a tyhle informace mě taky zajímají. Ne všechny učitelky to dělají proto tlačíme i na dcery ohledně dostatku informací ale přijde mi správně že se testy a jiné povinnosti zapíšou do Bakalářů.
Za mě to má být právě naučit děti organizaci, hlídat si a vědět kde to najdu a ne je mistrovat že si to měl zapsat. V práci vám taky šéf pošle poradu do kalendáře, včetně toho co si na ni máte připravit a ne že ji oznámí na konci dne a ty si týden pamatuj kdy je porada nebo si to zapiš. Jde přece o cíl, ale ve škole evidentně není cíl aby dítě umělo , ale aby dostalo pořádně za uši za to že neví kdy píšou.
V dnešní době je velká skupina rodičů, kteří dohlíží dost výrazně na vzdělávání svých dětí a není to jako za nás v duchu škola je tvoje starost. Děti jsou různé a některé s podporou dokážou mít super výsledky. Bez podpory rodiny by byly kde. A určitě to není špatně, děti s podporou doma mají obecně lepší výsledky. Jsem rozhodně pro nutit učitelky k práci v souladu s vývojem doby. U nás taky probíhají pokyny typu že po nemoci si musí DOPSAT nikoliv vlepit ofocene 😱
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.