Přidat odpověď
V poslední době se hodně píše o škodlivosti vysoce zpracovaných potravin. Nejsem odborník, ale z jejich výčtu se mi zdá, že tam patří takřka většina běžné stravy - např. kupované pečivo, těstoviny, šunka, ovocné auromatické nápoje (takže třeba i ovocný čaj s aromatem ?), obilné tyčinky, sycené nápojed (takže třeba bublinková Magnesia je taky špatně ?). Další věci, které se tam řadí, mě už nepřekvapují - párky a další uzeniny, mražené polotovary, instantní polévky, pečivo balené jako např.tousťák., tavené sýry, sladkosti
Docela mě to zarazilo, neb jsem doteď žila v iluzi, že se moje děti stravují spíše zdravě, ale jsem-li k sobě upřímná, tak to, co mají nejraději, spadá do výše uvedených kategorií (musli, tortilly, toasty se šunkou, ovocný čaj, z hlavních jídel jako příloha těstoviny). Přitom nejedí moc sladkého a mají rády syrové ovoce i zeleninu. Jak je to u vás? Opravdu namená zdravé jídlo nutnost dělat všecho doma ?
Předchozí