Přidat odpověď
U nas je velika kampan "real bread", zverejnuji slozeni bezneho chleba v supermarketu a toje hrozne cteni. PEcivo je samozrejme veskere to same. Ja se pri vlastni vyrobe chleba bohuzel nevyhnu obohacene mouce, protoze to tu ze zakona vsechna prodavana byt musi. Vcetne te dovozove,kterou jsem to resila do Brexitu. Takze mam v komore pytle obili, sama si mouku melu a zacala jsem pect 50-100% celozrnny chleb. Do sladkeho a bilych housek/rohliku toho bohuzel tolik nepropasuju, ale stejne v pecivu mam tak petinu ingredienci oproti kupovanemu. Testoviny kupuju vyrobene v Italii, takze ani ta semolina, ze ktere jsou vyrobene, neni obohacena. Jine ingredience tam nejsou. Deti tedy jedi i cokoladky, susenky atd., ktere doma nevyrabim, takze necemu vystavene jsou, ale alternativa domaci bez podivnych prisad tu vzdy je a zejmena starsi dite na to kupodivu docela slysi.
Předchozí