Každej asi cítí něco jiného, jinak, jiné věci mu vadí... já jsem třeba celkem chuťový ignorant, ale v bábovkách apod. cítím i jen špetku kypřícího prášku. A vadí mi. Netuším, proč zrovna ten
Různé mouky jsou mi asi jedno - chutná to třeba jinak, ale proč ne. Sama když už peču, tak buď piškot bez kypřidel - jen domácí vajíčka, bílý cukr a bílá mouka, nebo kynuté koláče na plech s živým droždím, taky bílé jedy a domácí vejce, k tomu spousta ovoce, takže toho těsta dole je jen tak, aby to vůbec nějak šlo přemístit z plechu někam. A drobenka klasická. Tak to mám ráda, ale jím malý kousek a mám radost, jak se ostatním strávníkům dělají boule za ušima... už jsem i típla blbý pocit, že je vlastně trávím, protože když oni běžně konzumují bílé pečivo a různé sladké pečivo ze supermarketů, tak můj ovocný koláč je snad nedobije