Přidat odpověď
Buřte,já bych řekla všeho s mírou. Základní potraviny jsou nezpracované.Vždycky je lepší si doma uvařit a upéct,minimálně kvůli tomu,že víš,co do toho dáváš. Kdysi jsem četla,že nemáme kupovat potraviny,které mají ve složení látky,které nemáme doma v kuchyni.
Rozdíl mezi pytlíkem těstovin a jejich instatní variantou s "polévkou" v malém sáčku je z hlediska zpracovanosti nebetyčný,to je vcelku známo. Mě osobně jsou podezřelé výrobky s příliš dlouhou trvanlivostí,protože konzervanty stejně jako mikroby v guláši likvidují mikroby ve střevě.
Vařím dost,peču domácí chleba a nejrůznější koláče.Troufnu si i na narozeninový dort.Jednak mi to všechno víc chutná,jednak se snažím cíleně neplevelit domácí jídelníček
průmyslově zpracovanými potravinami.
Ale jestli si chlapi dají párek a já zhřeším nějakou sladkou prasárnou,to vážně neřeším.
Předchozí