V neratovické nemocnici se mi narodila letos v lednu dcera Karolína. Tuhle nemocnici jsem si vybrala poté, co jsem absolvovala výběrové kolečko Podolí, Apolinář, Bulovka, Motol a vůbec nelituji. Když jsem byla asi v pátém měsíce, jela jsem se tam podívat po telefonické dohodě v něděli večer (!) a ujala se mě velmi milá a příjemná porodní asistenka, která mě provedla celým oddělením a odpověděla mi na všechny moje otázky. V téhle nemocnici jsou prostě na maminky (i tatínky) velmi hodní a jsou velmi vstřícní.
Proto jsem se tam přihlásila k porodu a nelitovala jsem. Na monitor například můžete přijet odpoledne nebo večer (což jim vůbec nevadí) a pak nemusíte čekat. Do poradny se objednává, takže v podstatě taky nečekáte (max. bylo půl hodiny zpoždění).Vlastní porod jsem si příliš neužila, protože jsem rodila císařským řezem v celkové narkóze, ale např. mému muži dovolili být celou dobu na sále a potom s dcerkou. Mě převezli na normální pokoj (žádná JIP 24 hodin) a dceru mi přivezli hned druhý den ráno a už se mnou mohla zůstat až do konce. Všechny sestřičky (dětské i ženské) byly moc hodné a nápomocné. Na dětskou vizitu vás zavolají telefonem (žádné čekání s rozbaleným miminkem jako ve velkých nemocnicích). Doktoři jsou příjemní a vůbec je neobtěžuje si s vámi chvíli popovídat a odpovídat na otázky.
Obslužný personál je taky moc příjemný. Takže sečteno a podtrženo, v téhle nemocnici se mi moc líbilo, ráda na ni vzpomínám a s dalším miminkem pojedu zase tam.
Předchozí