Přidat odpověď
K tématu bych ještě dodala, že chápu, když v menší nemocnici ,pouze s nutným minimem personálu, nejsou schopni zajistit výběr jídel, je mi jasný, že v podfinacovaném zdravotnictví je kuchyň až na posledním místě, ale snad by neměl být takový problém se trochu zamyslet nad skladbou jídel. Já jsem v posledních 30 letech ležela v nemocnici 2×. Pred 30 lety v porodnici a to už si jídlo moc nepamatuju a před 3 lety s covidem. To jsem tedy nejedla nic, protože mi covid vyvolal úzkostné ataky a trpěla jsem absolutním nechutenstvím, ale jídlo mi pravidelně nosili a vesměs to byla těžká strava, dle mého názoru absolutně nevhodná pro lidi co nemají žádný pohyb a celé dny jenom leží. Vůbec bych se nedivila, kdyby většina z nich trpěla zácpou. Například k snídani i k večeři rohlíky, nikdy chleba, pořád jen rohlíky. Minimálně 2× byl k večeři párek, k obědu zase většinou knedlík a nějaká uh omáčka s masem. Takhle bych si představola, že by se mohl stravovat horník nebo dřevorubec a ne ležící pacient.
Předchozí