Prognoza nic moc. Podle me potrebuje vysokou vzdusnou vlhkost a spoustu svetla. Zkusila jsem pestovat eukalyptus parkrat doma i v praci a nikdy to nevyslo. Dokonce ani kdyz se staraly prepeclive kolegyne. S kazdym nove zakoupenym eukalyptem, ktery jsem umistila dovnitr, to slo rychle s kopce.
Ale jde to, byt teda ne v dome. Loni jsem koupila maly cancourek Eucalyptus cinerea. Postupne jsem ho presazovala vzdy do o par cm vetsiho kvetinace. Na zimu skoncil ve skleniku, a i kdyz mel na jare trochu odrbane a zahnedle listy, tak prezil! Hezky obrazil, snad zase poporoste. Minuly tyden jsem ho vytahla ven ze skleniku, i loni stravil leto venku.
Cilem je mit dostatecny zdroj vetvicek do vazy, kdyz uz to pestovani doma nefunguje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.