| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

MaMar, díky, my jsme teď spokojení s tím, jak to dopadlo a postupem času se ukáže to nejlepší řešení, jak dál... Koneckonců, já sama jsem na základce neměla známky nic moc, na maturitní obor to rozhodně nebylo, tak jsem šla na dvouletý učňák. Tam mi nějak sednul kolektiv, učitelé, získala jsem lepší přístup k učení, zvedlo mi to sebevědomí a najednou jsem patřila mezi nejlepší ve třídě a šly mi i předměty, které mi na základce nešly. A pak jsem si sama od sebe dodělala maturitní obor.
A zrovna tu tak přemýšlím, jak se bude asi dařit jeho kamarádovi, který se sice dostal na maturitní obor, ale měl z cermatu ještě méně bodů, než syn a i prospěch na ZŠ má horší a ta škola brala všechny. Nepřijatí tam byli jen ti, kdo se dostali na vyšší prioritu. Tam bych se docela bála, jak to bude dávat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.