| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pod jakékoli, ale já mám hodně velká prsa, aby je podprsenka nějak podržela, bude se vždy rýsovat.
A barvy mám také ráda, nosím je pod tmavé oblečení, pod světlé oblečení nosím tělové barvy podprsenky. Bílou podprsenku asi ani nevlastním, mám jen tělové a barevné.
Miluji krajku a zdobení. Obecně zbožňuji zelenou, takže pokud narazím na zelenou podprsenku v mé velikosti, nikdy neodolám.~:-D
Já jsem jinak v oblíkání celkem střídmá, nemám moc ráda barvy a zdobení, ale u spodního prádla se vyřádím.
A protože mám velká prsa, dávám přednost kosticím a různým výztuhám i po obvodu a vyztuženým košíkům.

Nijak podprsenku necítím, i když některé mají kostic jak korzet, asi je to fakt o zvyku.
Bez podprsenky se cítím nepohodlně, mám pocit, že si prsa někam přimáčknu, že mi překáží, ale to dělá ta velikost, kdybych měla malá prsa, asi bych mluvila jinak.

Mě se i moc líbí i ty pásky, ale mít je nemůžu, jak píše Inka, vytvořily by špek nebo další prsa.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.