vrrtak, moje vysněná práce je být rentiér... nebo bohatá dědička rodinného impéria, ovšem ne první v řadě na převzetí (ideálně jen pobírající pravidelné dividendy)... no a co jako? znamená to, že jakoukoliv jinou prací opovrhuju?
to, že sedím v kanclu u pc opravdu neznamená, že by moje pracovní pozice byla kdo ví jak ceněna, jsme považováni za jedny z nejnižších pozic ve firmě, bývalá "event managerka" (neptej se mě, co je to za funkci
![~t~](/g/s/20.gif)
), když musela přijít k nám do domečku, nasazovala znechucený výraz a vypadala, jako by ji fyzicky bolelo nás i jen pozdravit
![~t~](/g/s/20.gif)
(no my jsme tu dál, ona odkráčela na svých jehlách kamsi do neznáma
![~;)](/g/s/2.gif)
)
ona většina pracovních pozic si nese své plusy a své mínusy a ideální je, pokud člověk najde takovou, která konkrétně jemu vyhovuje, proto je dobře, když si student vyzkouší i práce, které ho třeba nikam neposunou profesně, ale dají mu poznat i další světy...
popravdě je škoda, že opačně to moc dobře nejde, dost možná, kdybys vyzkoušela pár týdnů jaké to je, dělat opravdu učitelku na plný úvazek (nebo i ředitelku), měla bys pak dost jiný pohled na tohle povolání a nic nemění na tom to, žes je vídala ve sborovně nebo s nimi mluvila - ta osobní zkušenost je prostě k nezaplacení a pohled zvenčí bude vždycky jen dojem a ne realita...