Já si právě nikdy nikoho nesměla domů pozvat. Nehledě na to, že jsem ani neměla kamarádky a u nás bylo děsivě. Ani teď moc kamarádek nemám. Pro své děti jsem si vždy přála přesný opak. Vždycky jsem jim návštěvy chtěla dopřát. A včera mi bylo jasné, že kromě mého syna, který nepije alkohol vůbec nikdy, že ostatní pít budou. A přehnal to jen jeden a i o toho jsem se postarala. Prostě to měli se servisem. Oni k nám teda chodí často a servis mají vždy, ale spí tu výjimečně. Nicméně my jsme připraveni, a když sem dorazí více lidí, nedělá mi to problém. Ráda krmím všechny hladovce okolo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.