Ropucho, mě ke klasické hudbě přivedla prvotně vlastně školní hudební výchova - jednoho dne nám učitelka pustila Malou noční hudbu od Mozarta a mě to tak zaujalo (a nutno podotknout, že jsem byla asi jediná, zbytek třídy z toho měl spíš srandu), že jsem si pak hledala další a další skladby...a mamka mi doma našla asi 600 stránkový románový životopis o Mozartovi, který jsem úplně hltala...bylo mi 12. Od té doby jsem klasiku poslouchala, každou korunu z kapesného jsem utratila za LP desky s klasikou, pak jsme s mamkou měly i předplatné do opery, každý měsíc. No a za několik dalších let jsem takhle jednou po škole uvažovala, co by se mi líbilo dělat za práci, že bych ráda něco, co souvisí s tou hudbou (ale na nic jsem nikdy nehrála, nemám na to sluch). No a jednoho dne jsem šla po ulici a na dveřích obchodu s vážnou hudbou jsem viděla cedulku, že hledají prodavačku. Tak jsem šla dovnitř, tam mi vedoucí dal vyplnit takový testík ohledně děl a skladatelů a já tam následně strávila skoro 17 let