Přidat odpověď
To ale přece není pravidlo:
Soukromá - super peníze, ale děláš od nevidím do nevidim, plus pro někoho nic moc kolektiv
Státní - tabulkový plat, ale pracovní doba pevně od do, a legrace v práci.
U nás se naopak dbá na work life balance, přesčasy dávno vyšly z módy,naopak máme pružnou pracovní dobu, takže stihneme i lékaře/ osobní pochůzky. Ale pod podmínkou, že práce za den bude hotová) takže někdy je potřeba zůstat déle, pokud jsem třeba 3 hodiny h lékaře (včetně cesty tam a zpět). A nechtějí se po nás propustky, je to o důvěře.
A o zvýšení platu si občas někdo řekne, pokud není spokojen s tím, jak ho ohodnotil manažer za minulý rok. Ale tohle je hodně individuální.
A pracovní doba je klouzavá, podle regionu, který ten člověk podporuje. A máme i částečně úvazky, hodně holek se vrátilo z rodičáku, tak to dokáží skloubit i s prací.
A co se týká kolektivu, je moc fajn. Vzniklo tam hodně různých přátelství, a kolegové a kolegyně jsou většinou na stejné vlně, ochotní si vzájemně poradit a pomoci. A šéfové nedělají mikro management,pokud jsou výsledky. Což mi vyhovuje maximálně. Jo, jsou tam i věci, co mě štvou. Ale po 12 letech pořád převyšují klady nad zápory.
Předchozí